Back To Top

Missie

Luxeloungesets.nl is de klantgerichte webshop van luxe loungesets, exclusieve tuinmeubelen en aanverwante artikelen, waar alle consumenten in Nederland en België betaalbaar comfort vinden voor het buiten leven.

Hoe werken wij?

Luxeloungesets.nl is een webshop, waarbij de showroom van fabrikanten op afspraak bezocht kunnen worden. In overleg is het ook mogelijk om bij ons op kantoor een bezichtiging te plaatsen. Gezien wij een webshop zijn kunnen wij over het algemeen uw een scherpere prijs aanbieden dan andere spelers.

Wij zijn ook continu op zoek naar assortiment uitbreidingen en doen onze uiterste best om aan uw vraag te voldoen. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken, welke A merken fabriceren. Om deze manier bent u verzekerd van kwaliteit in de materialen en de producten.

Service

Luxeloungesets.nl biedt uitsluiten kwalitatieve en comfortabele producten aan voor het buiten leven. Om deze reden is het zeer belangrijk voor ons dat u meer dan tevreden bent. Heeft u vragen, over onze producten, bezorgwijze, opmerkingen of wilt u gewoon contact schroom dan ook zeker niet om contact te zoeken. We staan u graag persoonlijk te woord.

We vinden het ook niet meer dan normaal dat onze producten perfect tot in uw tuin worden afgeleverd. We hebben daarom ook onze eigen bezorgdienst, welke de bestellingen door heel het land brengt. Als er wordt besloten om toch met een externe transporteur te werken, zal dit door een partner gebeuren welke zorgvuldig uitgekozen is.

Voldoet een product niet aan uw verwachtingen vinden wij het niet meer dan normaal om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken, waarbij de producten binnen het gestelde termijn altijd geretouneerd mogen worden.

We zijn constant bezig met het verbeteren van onze service. Daarom vinden we het prettig als u op- of aanmerkingen aan ons meldt zodat we kunnen blijven verbeteren. U kunt onze klantenservice bereiken via e-mail. Tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u ook bellen.