Back To Top

Zwembadbenodigdheden

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 210

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Vloeibaar vlokmiddel 5 liter

  Vloeibaar vlokmiddel 5 liter

  Eenvoudig alg uit zwembad verwijderen

  Flocculanten zijn een soort chemische stof die flocculatie promoten. Flocculatie is een proces waarbij deeltjes die in water gesuspendeerd zijn, uit suspensie komen zodat ze kunnen worden uitgefilterd. In zwembaden zijn er over het algemeen twee soorten flocculant die gebruikt worden. Dit zijn chemische stoffen die worden verkocht als 'flocculanten "en andere producten die worden verkocht als water zuiveraars. Producten die worden verkocht als flocculanten zijn meestal gebaseerd op aluminiumsulfaat. Naast de vloeibare vlokmiddel heb je ook de vlok tabletten.

  Vlokmiddel of Flocculant zorgt er voor dat minuscule alg deeltjes aan elkaar gaan kleven tot grotere deeltjes zodat deze in het filter achter blijven. Het is te gebruiken bij alg vorming of kleine stofdeeltjes in zwembad. Het vuil zal in het zandfilter achterblijven. U kunt ook de zwembadpomp uitzetten en de deeltjes laten bezinken, daarna kan het vuil met de bodemzuiger worden opgezogen. De Zwembadenexpert adviseert uw zandfilter regelmatig terug te spoelen (backwash) wanneer u gebruik maakt van vlokmiddel.

  Resultaat: Een zwembad zonder algen!

  Meer Informatie
  € 32,95
 2. Randreiniger 1liter

  Randreiniger 1liter

  Vette randen schoonmaken

  Voor de reiniging van vette rand en vlekken op de zwembad liner of tegels. Gel aanbrengen en schrobben met wat water. Deze rand reiniger is een schoonmaakmiddel in gel vorm waarmee de waterlijn in het zwembad gereinigd wordt. Het is prima voor een zwembad die al in gebruik is en werkt intensief. Omdat het gel vorm is, is het ook heel effectief en heeft een betere hechting aan de muren. Deze Gel rand reiniger heeft bijna tot geen schuim en verwijdert kalk snel en efficiënt. Ook is het bij elk soort zwembadmateriaal te gebruiken. Deze randreiniger heeft ook geen nadelige gevolgen voor de waterzuivering.

  Vaak wordt bij het reinigen van het zwembad vergeten de rand ook te reinigen. Men heeft vaak een routine met schoonmaken en schoonhouden van het zwemwater. Hierdoor wordt het schoonmaken van de rand gewoon vergeten, op zich is dat geen probleem als u het een keertje vergeet, maar er moet toch wel enige regelmaat zijn bij het reinigen van de rand. Reinigen van de rand wordt heel vaak uitgesteld omdat het best een lastige klus kan zijn. Maar voor een schone rand is het toch wel belangrijk deze regelmatig schoon te maken. Want het schoonmaken van de zwembadrand helpt ook bij het verwijderen van de kalkaanslag die ter hoogte van de waterlijn vormt. Hoe vaker u uitstelt om de rand schoon te maken, des te moeilijker wordt het om de kalkaanslag te verwijderen. Met de zwembadrand reiniger zorgt u in ieder geval voor dat de rand netjes, vrij van kalk en onderhouden blijft. In fles van 1L.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 16,95

  Special Price € 14,95

 3. Overwintervloeistof 1 liter

  Overwintervloeistof 1 liter

  Gebruik overwintervloeistof in het zwembad om alg groei in de wintermaanden tegen te gaan. Wanneer deze vloeistof wordt gebruikt zal er aanzienlijk minder alg groeien, hierdoor is het zwembad in de lente eenvoudig zomerklaar te maken.

  In een can van 1 liter.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 11,95

  Special Price € 9,95

 4. AquaChek TruTest testapparaat Spa

  AquaChek TruTest testapparaat Spa

  De navullingen voor uw AquaChek TruTest Spa Reader. De strips testen de kwaliteit van het water van uw Spa op 3 belangrijke chemicaliën, te weten :

   

  • Totale Bromine/Chloor verhouding
  • pH- waarde (ideaal is een waarde van 7.0 - 7.4)
  • Totale Alkaniteit

   

  Advies: test het water van uw Spa regelmatig, zowel voor als na het gebruik zodat u altijd actuele gegevens tot uw beschikking heeft.

  Meer Informatie
  € 59,95
 5. Chloordrijver (klein)

  Chloordrijver (klein)

  Kleur: wit/blauw
  Plaats een chloortablet in deze dispenser voor een geleidelijke oplossing van het tablet.
  Wij raden u aan de chloordrijver uit het zwembad te halen, wanneer er (jonge) kinderen in het zwembad zwemmen.

  Meer Informatie
  € 5,49
 6. PVC T-stuk 90graden 50mm

  PVC T-stuk 90graden 50mm

  T-stuk van PVC. 3x lijmverbinding.

  Werkdruk: 16 bar

  Meer Informatie
  € 2,50
 7. Teflon tape

  Teflon tape

  PTFE afdichtingstape ofwel Teflon tape.

  Breedte: 12mm

  Lengte: 10 meter

  Meer Informatie
  € 1,50
 8. Tangit PVC reiniger 1000ml

  Tangit PVC reiniger 1000ml

  Deze reiniger is te gebruiken bij PVC en ABS materiaal. De cleaner ontvet en reinigt.

  Het is aan te raden deze reiniger te gebruiken. De lijm zal namelijk beter hechten, wanneer de buizen/koppelstukken zijn gereinigd.

  Inhoud: 1000ml

  Meer Informatie
  € 19,95
 9. Tangit PVC reiniger 125ml

  Tangit PVC reiniger 125ml

  Deze reiniger is te gebruiken bij PVC en ABS materiaal. De cleaner ontvet en reinigt.

  Het is aan te raden deze reiniger te gebruiken. De lijm zal namelijk beter hechten, wanneer de buizen/koppelstukken zijn gereinigd.

  Inhoud: 125ml

  Meer Informatie
  € 8,95
 10. PVC T-stuk 90 graden 63mm

  PVC T-stuk 90 graden 63mm

  T-stuk van PVC. 3x lijmverbinding. Werkdruk: 16 bar Meer Informatie
  € 3,00

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 210

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in