Back To Top

Vloeibaar vlokmiddel 5 liter

SKU: zwem18047

Beschikbaarheid: In voorraad

Wees de eerste om dit product te waarderen

Snel Overzicht

Eenvoudig alg uit zwembad verwijderen


Flocculanten zijn een soort chemische stof die flocculatie promoten. Flocculatie is een proces waarbij deeltjes die in water gesuspendeerd zijn, uit suspensie komen zodat ze kunnen worden uitgefilterd. In zwembaden zijn er over het algemeen twee soorten flocculant die gebruikt worden. Dit zijn chemische stoffen die worden verkocht als 'flocculanten "en andere producten die worden verkocht als water zuiveraars. Producten die worden verkocht als flocculanten zijn meestal gebaseerd op aluminiumsulfaat. Naast de vloeibare vlokmiddel heb je ook de vlok tabletten.


Vlokmiddel of Flocculant zorgt er voor dat minuscule alg deeltjes aan elkaar gaan kleven tot grotere deeltjes zodat deze in het filter achter blijven. Het is te gebruiken bij alg vorming of kleine stofdeeltjes in zwembad. Het vuil zal in het zandfilter achterblijven. U kunt ook de zwembadpomp uitzetten en de deeltjes laten bezinken, daarna kan het vuil met de bodemzuiger worden opgezogen. De Zwembadenexpert adviseert uw zandfilter regelmatig terug te spoelen (backwash) wanneer u gebruik maakt van vlokmiddel.


Resultaat: Een zwembad zonder algen!

€ 32,95
Toggle Block Social

Details

.

Aanvullende Informatie

Levertijd 1-2 werkdagen
Verzendkosten Bij besteding vanaf € 50,- rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland en België. Bij besteding onder € 50,- rekenen wij € 6,50 verzendkosten

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Vloeibaar vlokmiddel 5 liter